Reisvereniging Gasselterweg 1965

Schuif met uw muis over de hoofden, u zult dan de naam van de persoon zien verschijnen!!
Als u op een smartphone of een tablet kijkt, dan even op het hoofd tippen...
 

 

Herkomst foto: Jan Postmus, Gieten

Foto: Reisvereniging Gasselterweg
Opmerkingen:
(2017-03) 
Tegenwoordig gaan we allemaal zelfstandig op vakantie. Maar vroeger werd er wekelijks een klein bedrag gespaard en ging de buurt samen op vakantie. We kenden ook in Gieten verschillende buurt-reisclubs.

Deze foto is uit 1965 van de reisvereniging Gasselterweg. Het was voor het eerst dat de club maar liefst twee dagen op vakantie ging. En ook niet naast de deur, want we zien het gezelschap hier in de mergelgrotten van Valkenburg.

Tegenwoordig gaat deze vereniging nog steeds op reis, maar de deelnemers wonen lang niet allemaal meer aan de Gasselterweg.We kunnen jullie trouwens verzekeren dat ook de mensen op deze foto lang niet allemaal van de Gasselterweg komen We zien ook vertegenwoordigers van Eexterweg.

Jan Postmus wist wat namen. Wie weet er meer??

(2017-04) 
Via Reinder Lokhorst is er een delegatie van de Gasselterweg bijeen geweest. Naar ik heb vernomen is het gezelig geweest en heeft men naast het noemen van de namen ook nog tal van smakelijke herinneringen opgehaald. Die hebben ze er helaas niet bijgeleverd. Maar alle namen zijn bij deze compleet. Hoewel van een aantal dames de meisjesnamen nog ontbreken.

(2017-05) 
Hans Bos wist nog wat details van verschillende reizigers te vermelden. Gaat goed zo!

Uw reactie op deze foto:


Terug naar Index